21 Following
urheilu

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

National Hockey League - innoissaan peli

National Hockey League on jääkiekkoilija liigan koostuu 30 jäsenseuraa: 23 Yhdysvalloissa ja seitsemän Kanadassa. Pääkonttori sijaitsee New Yorkissa, NHL pidetään laajalti premier jääkiekkoilija liiga maailmassa, ja yksi suurimmista ammattilaisurheilussa liigat Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Stanley Cup, vanhin ammattilaisurheilussa pokaalin Pohjois-Amerikassa, myönnetään vuosittain playoff Mestarien liigan lopussa kunkin kauden.
National Hockey League järjestettiin 26 marraskuu 1917 Montrealissa, Quebecissä, seuraava toiminta keskeytettäväksi edeltäjänsä organisaation, National Hockey Association (NHA), joka oli perustettu vuonna 1909 Renfrew, Ontario. [4] Se alkoi neljä joukkuetta (kaikki perustuu Kanadassa) ja läpi sarjan laajennuksia, supistukset, ja siirrot, koostuu nyt kolmekymmentä aktiivista franchising. "Kansa" mainitsema liigan Kanada, vaikka liiga on nyt binomiselle vuodesta 1924, kun sen ensimmäinen joukkue Yhdysvalloissa, Boston Bruins, alkoi pelata. Kun työnjohto kiista, joka johti peruuttamiseen koko 2004-05 kauden liigassa uudelleen pelaamaan alle uuden työehtosopimuksen, joka sisältyi palkkakatto. Vuonna 2009 NHL oli ennätyksellisen sponsoroinnin, läsnäolo ja katsojakunta.
Liiga kiinnittää paljon korkeasti koulutettuja pelaajia ympäri maailmaa ja on tällä hetkellä pelaajia noin 20 eri maasta. Kanadalaiset ovat perinteisesti muodostaneet enemmistön pelaajat liigassa, jossa dramaattisesti kasvava osuus amerikkalaisten ja eurooppalaisten toimijoiden viime vuosina.
Niin sinäkin jääkiekko voit mennä meille, että voimme jakaa iloa keskenään