21 Following
urheilu

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Hinta työnsulku auttaa Habs etukäteen

Vain yksi joukkue aikana 2014-15 NHL ja pudotuspeleissä oli välttää ollessa työnsulku ennen sunnuntaita. Montreal Canadiens varmisti lopuksi lisätään Ottawa Senators luetteloon.

Canadiens eteni toisen kierroksen jälkeen 2-0 voitto Game 6 vastaan ​​Senators sunnuntai-iltana. Montreal nyt odottaa pelata voittaja Tampa Bay Lightning-Detroit Red Wings-sarjassa.

Kun myrsky ulos 3-0 sarjan lyijy, Canadiens jättänyt sulkea Ottawassa Pelit 4 ja 5, kiitos vakaita netminding Craig Anderson. Game 6, Brendan Gallagher avasi pisteytyksen 13:26 osaksi ensimmäisellä kaudella ja katunut:

Kun Canadiens pääsivät johtoon, he istuivat sitä. Yli pelin lopullinen 40 minuuttia, Montreal kirjataan vain kuusi laukausta, kun Senators painettuna taajuuskorjain, heittää 30 klo Carey Price, joka lopetti ne kaikki ja viimeistelty 43 säästää.

Jopa vahvuus teki mahdollisuudet erosivat suurella marginaalilla alkaa toisella kaudella. Tässä mitä se näytti kuvaajana kautta sota on Ice:

Kun he olivat tehneet aikana runkosarjan, senaattorit eivät lopeta ja fanit sisällä Canadian Tire Centre olivat varmoja tasoittavan maalin oli tulossa. Ottawa oli osoittanut taito löytää joitakin taika kun he tarvitsevat sitä eniten, joka on, miten he soittivat tiensä postseason kahden viime kuukauden aikana.

Joten kun Montreal Jacob de la Rose otti rangaistuspotkun 03:14 lähti kolmannessa erässä, Senators oli tilaisuutensa. Mutta, kun hän oli kaikki peliin, Hinta oli siellä kieltää Ottawa tavoite, joten yhdeksän pysähtyy ja säilöntä voittoon. Montreal Lisään tyhjin net maalin 0,3 sekuntia jäljellä, vain kerran sarjassa he johtivat yli maalin.

Hetkeäkään, että Senators pysty unohtamaan oli nopea pilli toisella kaudella, joka maksaa Jean-Gabriel Pageau tasoittavan maalin. Tuomari Chris Lee, asemapaikkanaan Hinta vasemmalla, ajatteli Canadiens netminder oli jäätynyt kiekko jälkeen Mark Borowiecki ampui ja puhalsi pelata kuollut. Uusintoja osoitti Hinta koskaan ollut hallussaan, mutta Leen kulmasta hän ei voinut nähdä löysä kiekko.

Se oli kova tauko Ottawa, mutta se oli myös MVP suorituskykyä hinta.