21 Following
urheilu

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Toews nimetty 2015 Messier Leadership Award finalisti

Jääkiekko on yksi maailman jännittävimmistä joukkuelajeissa, tietenkin, on nopein. Hockey on erittäin suosittu Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Joten id tekin jääkiekon fani sitten sinun täytyy ostaa Halvat NHL Pelipaidat ja pelata ystäväsi kanssa. Luuletko niin?

Äskettäin Hyökkääjät Ryan Getzlaf of Anaheim Ducks, Andrew Ladd ja Winnipeg Jets ja Jonathan Toews ja Chicago Blackhawks ovat kolme finalistia 2014-15 Mark Messier NHL Leadership Award esittämä Bridgestone.

Ja pidätkö Jonathan Toews, Chicagon kapteeni, koska hän oli vain 20-vuotias, Toews johti seuran kanssa 28-38-66 runkosarjassa ohjata Blackhawks heidän seitsemäs peräkkäinen playoff laiturissa. Hän myös rakensi hänen työstään yhteisössä, jossa hän osallistuu aktiivisesti erilaisiin joukkue yrityksissä, kuten Make-A-Wish vierailuja ja Four Feathers Golf Invitational. Itsenäisesti, Toews toimi kunniajäseneksi puheenjohtajaksi Israelin Idonije varainkeruun, joka auttaa alikehittyneillä tarjoamalla ohjelmia keskittynyt sosiaalisiin ja tunne-elämän taitoja; tuettu Winnipeg säätiö luomisessa sen ravitseva Mahdolliset kampanja; ja jatkoi rooli Misericordia, Chicago, joka tarjoaa hoitoa niille, joilla on lievä tai syvällisiä kehitysvammaisten.

Joten jos olet myös hänestä sitten sinun täytyy ostaa Chicago Blackhawks Pelipaita tukea häntä.