21 Following
urheilu

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Nopeasti lakko Ducks pisteet kahdesti 32 sekunnissa

Hei, ystäväni, pidätkö jääkiekkoa, kuten me kaikki tiedämme, jokainen jääkiekkojoukkue on uskollinen kannattaja, ja nämä fanit on heille hyvin tärkeää myös. Joten jos olet myös jääkiekkoa niin voit ostaa Halvat NHL Pelipaidat tukemaan idoli. Nyt haluan kertoa teille joitakin jääkiekkoa uutisia.

Mistä sitten on kyse Anaheim Ducks ja pisteytys maalia ja bunches Super nopeasti? Game 4 Chicagossa, Ducks sijoitettiin toiseksi nopein kolme maalia NHL historiassa 37 sekunnissa.

Ducks saivat pisteytys taululle nopeasti Game 5 Anaheim kaksi maalia 32 sekunnissa. Ensimmäinen, klo 05:10 merkin ensimmäisen jakson, Ducks puolustaja Cam Fowler ampumaan wrister ohi Chicagon maalivahti Corey Crawford. Tämä laittaa pelin 1-0. Sitten tarkistaa tämän näppärä taipuma by Ducks eteenpäin Ryan Kesler on knuckling ampui Jakob Slifverberg. Ja se oli 2-0 Ducks jälkeen pisteet.

Ei ole ihme, miksi he Anaheim Ducks Pelipaita ovat myynnin niin kuuma. Joten jos olet fani niitä sitten voit näyttää ainutlaatuisen tukea niitä. Ehkä voit suunnitella ainutlaatuinen NHL jersey. Get kekseliäs ja muokata NHL jersey laser etsaus todella sanoa, mitä haluat sanoa. Tee tulostaa todella omasi kirjontaa oma nimesi, nimikirjaimet tai muutaman ainutlaatuinen sanoja, jotka sanovat jotain sinusta niitä.

Nyt voit mennä tähän verkossa sivustolla sportkauppa.com sinut oma ainutlaatuinen NHL jersey, jos sinulla on kysyttävää voit lähettää minulle sähköpostitse.