21 Following
urheilu

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

3 Tähteä: Crawford kieltää Ducks

Hei, ystäväni, pidätkö jääkiekkoa? Onko sinulla suosikki jääkiekkoilija ja tiedättekö kuka paras jääkiekkoilija on. Jos sinulla on suosikki joukkue sitten sinun täytyy ostaa Halvat NHL Pelipaidat. Tänään aion kertoa sinulle jotain siitä, kuka on paras jääkiekkoilija.

Nro 1 Tähti: Duncan Keith, Chicago Blackhawks

Tähti blueliner on Blackhawks haaksirikkoutui Ducks kolme auttaa 5-2 Game 6 voittaa Anaheim. Hän kontrolloi nopeutta ja tempoa pelata hänen 28:35 jään-ajan. Ensimmäinen, tutustu tähän absurdia "pelastaa" kolmannella kaudella. Myös katsokaa tätä syötön Marian Hossa. Jos Chicago voitti Stanley Cupin, jätkä ansaitsee Conn Smythe rakkautta. Ei ole ihme, miksi hänen Chicago Blackhawks Pelipaita on myynnin niin kuuma.

No. 2 Star, Patrick Kane, Chicago Blackhawks

Sijoitettiin tavoite ja lisäsi auttaa asioiden Chicagon voittaa. Katso hänen alapuolella pisteet, joka oli tyypillinen korkeasti koulutettujen Kane liikkua. Hän teki Matt Beleskey näyttävät tietä pahempi kuin hän todellisuudessa on, mutta silti hämmentynyt häntä.

Nro 3. Star: Corey Crawford, Chicago Blackhawks

Pysäytetty 30 32 Anaheim laukausta maalia kohti. Hän ei ollut aivan mahtava, mutta kun tilanne oli 3-2 kolmannella kaudella, hän antoi Chicago tallentaa sen tarvitaan pitämään päälle voittaa.

Joten tämä jääkiekkoilija on suosikkisi. Ei ole väliä mitä tarvitset on ostamassa jääkiekon tukemaan idoli. Ja tämä linja sivustolla sportkauppa.com on kaikki joukkueet "jääkiekko jersey, tervetuloa vierailusta.