21 Following
urheilu

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Top 10 playoff MVP: Bolts "Pieni suuri mies

Ketkä ovat nykyiset suosikkeja playoff MVP? Lyön vetoa, moni jääkiekon fanit haluavat tietää, NHL playoff on jatkettava, jos sinulla on suosikki joukkue sitten sinun täytyy ostaa Halvat NHL Pelipaidat tukemaan niitä.

  1. Duncan Keith, Chicago Blackhawks

Kolme pistettä Game 6 28:35 jään aika, työntää hänet 16 pistettä 16 pelejä pudotuspeleissä top pisteytys D-man. Vain pelaa toisella tasolla juuri nyt, ja voisi olla kolmas erilainen Hawk voittaa playoff MVP vuodesta 2010. Hänen 31:49 TOI johtaa pudotuspeleissä, ja kertomuksena "Duncan Keith tekee ohut Chicago puolustus" on vakiintunut.

  1. Henrik Lundqvist, New York Rangers

Lundqvist oli suuri, kun hän tarvitsi olla Game 6 ja on 2,11 GAA jossa 0,928 säästää prosenttiosuus. Me kaikki tiedämme, mitä hän voi tehdä Game 7.

  1. Tyler Johnson, Tampa Bay Lightning

Johnson johtaa edelleen postseason vuonna tavoitteet 12 ja pisteitä 20. Tulossa iso Game 7 voisi lujittaa hänen MVP valtakirjansa.

  1. Ryan Getzlaf, Anaheim Ducks

Hän tunnusti olevansa "kauhea" Game 6, mutta on 19 pistettä 15 peliä, ja on ollut fyysistä voimaa.

  1. Patrick Kane, Chicago Blackhawks

Kane oli tavoite ja auttaa Game 6, työntäen hänen playoff yhteensä 10 tavoitteita ja 7 auttajia. Hän on hyvitetään kolmen pelin-voittajaa 16 peliä.

  1. Corey Perry, Anaheim Ducks

Perry oli scoreless ja miinus-3 Game 6 mutta on yhdeksän maalia ja kahdeksan avustaa, kuten ylitöitä pelin voittaja. Pidät hänestä? Jos vastaus on kyllä ​​niin sinun täytyy ostaa NHL jersey tukea häntä.

  1. Nikita Kucherov, Tampa Bay Lightning

Johnsonin linemate on 19 pistettä 19 peleissä, joissa vaikuttava kahden ylitöitä peli voittajia. Hänen yhdeksän maalia teki kuuluu kaksi teki kolmannessa erässä Rangers "Game 6 rengasrikko. Puheen ollen. Pidät hänestä? Jos vastaus on kyllä ​​niin sinun täytyy ostaa Tampa Bay Lightning Pelipaita tukea häntä.

  1. Derick Brassard, New York Rangers (ET)

On vaikea kuvitella, Rangers voittaa ja joku muu kuin Lundqvist saada MVP, mutta Brassard on 16 pistettä 18 peleissä, mukaan lukien sairaat 5-pisteen suorituskykyä Game 6.

  1. Frederik Andersen, Anaheim Ducks (9)

Anderson on 2.18 GAA ja 0,919 säästää prosenttiosuus 15 peleissä. Hän on 7-1 kotonaan tässä MLS Anaheim; sanoa, missä on peli 7 toistetaan uudelleen?

  1. Jonathan Toews, Chicago Blackhawks (ET)

Kapteenin urhea suorituskykyä Game 5 tappiota antoi hänelle 16 pistettä 16 peliä. Hänen kalusto nousee vahva Game 7 ja lopulta päihittämällä hänen verivihollinen Ryan Kesler.