21 Following
urheilu

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Shero näkee tuore haaste rakennuksessa Devils

"Se ei ole koskaan saumatonta siirtymistä; menemättä Pittsburgh oli ihmisiä työskentelee Craig 16 vuotta, joten se vie vähän aikaa. Samaa voidaan sanoa niille työskentelevät Lamoriello Halvat NHL Pelipaidat" shero sanoi.

Shero ei usko hän on tuttu alueella General Manager New Jersey, koska hän oli melkein kymmenen vuotta sitten, kun palkkasi Pittsburgh Penguinsin sama rooli.

 Voiko shero voi kopioida New Jersey, mitä hän pystyi tekemään varten Pittsburgh hänen alkuvuosina? "Jokaisella joukkueella on haastava päätöksiä, joten New Jersey Devils Pelipaita on erilainen kuin Pittsburgh" shero sanoi. "Haaste minulle tietää missä olemme ja minne haluamme mennä, niin se on jännittävää kannalta mahdollisuuksia ihmisille. Se mitä yrität luoda aikana seuraavan yksi, kaksi, kolme vuotta.

Conte, joka on toiminut johtajana partiotoiminta viime 22 vuotta, luultavasti kiteyttää paras New Jerseyn tilannetta ennustettujen eteenpäin näkymiä järjestelmän sisällä. Top loukkaavaa näkymät järjestelmän Reid Boucher (2011, nro 99), John Quenneville (2014, nro 30), Stefan Matteau (2012, nro 29) ja Blake Pietilä (2011, nro 129).

Mikä on Paholaisen tulevaisuus? Mikä on Paholaisen luomiseen? New Jersey Devils Pelipaita näyttää? Voit koskea noin sportkauppa.com.