21 Following
urheilu

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Red Wings voisi jäädä nro 91 Sergei Fedorov

Fedorov, jäsen Hockey Hall of Fame Class of 2015, sai 400 hänen 483 NHL tavoitteet ja 954 hänen 1179 pistettä Red Wings. Hän auttoi heitä voittamaan Stanley Cupin kolme kertaa ja voitti Hart Trophy, Lester Pearson (nyt Ted Lindsay) palkinnon, ja kaksi Selke Trophyt.

Hän oli loistava pelaaja ja loistava Red Wing. Useimmat ystävät ovat ihastunut ostaa Detroit Red Wings Pelipaita hänelle.

Tuorein numeron eläkkeelle, jonka Red Wings oli nro 5 Pelipaidat ja Nicklas Lidstrom vuonna 2014. Muut luvut eläkkeellä ovat nro 1 pelipaita Terry Sawchuk; Nro 7 Pelipaidat Ted Lindsay; Nro 9 pelipaidat Gordie Howe; No. 10 pelipaidat Alex Delvecchio; ja nro 12 Pelipaidat Sid Abel.

Päätös Fedorov on eläkkeelle hänen numeronsa todennäköisesti ei tehdä pian. Itse asiassa, nro 91 voi olla Red Wings pelipaita tällä kaudella.

Veteraani keskus Brad Richards, joka allekirjoitti yhden vuoden sopimuksen Detroit keskiviikkona, on kulunut nro 91 ja nro 19 urallaan. Hän käytti nro 91 pelipaidat Chicago Blackhawks viime kaudella.

Jos haluat olla Halvat NHL Pelipaidat, voit klikata sportkauppa.com. Jos sinulla on kysymys, voit ottaa yhteyttä minuun.