21 Following
urheilu

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

NHL haluaa 8.000.000 dollaria World Cup of Hockey Jääkiekko Pelipaidat NHL ilmoitusta

World Cup of Hockey aikoo tuottaa uusia ja jännittäviä tapoja NHL ja NHLPA kaupallistaa tuote, koska 2016 turnauksen olemassaolo on vastaus heidän kyvyttömyys puristaa dollaria ulos olympialaisissa.

Lähtöhinta päällä Jääkiekko Pelipaidat NHL mainonnan World Cup of Hockey on ilmeisesti 8.000.000 dollaria.

Äänitorvena NHL ja NHLPA kieltäytyi kommentoimasta. Uskotaan Jääkiekko Pelipaidat NHL sopimus olisi jotain merkittävämpi kuin vain nimetty mainos laastari, kuten niitä käytetään NHL käytäntöön pelipaidat ja American Hockey League seurat. Tavoitteena on kehittää saumaton keinon kytkeä mainontaa maailmancupin joukkue logot.

Tämä viimeinen osa on todella kiehtova. Oletus oli on-Jääkiekko Pelipaidat NHL mainokset olisivat laikkuja tai jotain sellaista. Suunnitelma on kuitenkin sekoittaa yritysten sponsoreita osaksi maajoukkue logot, muistuttaa jotain Winter Classic tapahtuman logo ehkä.

Hockey Jääkiekko Pelipaidat NHL myynti tulevat olemaan iso osa yhtälöä NHL ja NHLPA; jospa tyyppinen logo vaikutusten heistä? Tai on suosio Euro soccer pyydyksiä vahvisti, että kuluttajat vähempää olla kävely mainostaulut?

Sen pitäisi olla hauskaa! Kuitenkin, miksi ei ostaa yksi? Voit vierailla sportkauppa.com.