21 Following
urheilu

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Colorado Avalanche suunnitella pääasiassa sininen pelipaidat

Halvat NHL Pelipaidat - ne palvelevat niin tärkeä päämäärä. He nimeävät, tietenkin, mikä joukkue on kumpi. Ne suojaavat pelaajille pelin aikana. Ne auttavat faneja samaistua joukkuetta.

Kolmas, tai vaihtoehtoinen, pelipaidat pelaajat voivat päästä pois tavallista. Joukkueet aina käyttää näitä kolmannen pelipaidat kotona, tyypillisesti noin 12 kertaa kauden. Nämä pelipaidat usein poistaa joukkueen logo tai jopa eksyä joukkueen värit. Yleensä ne ovat iso hitti fanien ja ovat varsin hyvin suunniteltu. Jotkut, kuten LA Kings ", laskee surkeasti harhaan, vaikka.

Colorado Avalanche on yllään pääasiassa sininen vuorottelevat Colorado Avalanche Pelipaita sanalla "Colorado" kaiverrettu vinottain edestä. Nämä pelipaidat, joita kutsutaan "mustikat," ovat hyvin houkuttelevia. Samoin Avalanche on parempi kuin voittaa ennätys, kun yllään nämä pelipaidat.

Joten, me juhlia kauneutta - niin kuin me sanomme heille hyvästit - ja katsoa joitakin muita joukkueita, jotka ovat miellyttävä vaihtoehtoinen pelipaidat. Jos haluat olla niin kaunis varajäsen Pelipaidat, voit vierailla sportkauppa.com.