21 Following
urheilu

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Jim Craig haluaa myydä "Miracle on Ice" muistoesineiden

Nyt yli 35 vuotta sen jälkeen amerikkalaiset hämmästytti neuvostoliittolaiset ja urheilumaailman. Niistä kohteet tuon paketin, Craigin olympiakultaa, Halvat NHL Pelipaidat hän käytti vuonna voittaa neuvostoliittolaiset ja kulta-mitalin clinching peli vastaan ​​Suomessa, Yhdysvaltain lippu, joka oli draped yli Craig jälkeen voittaa Suomen johtaneet joihinkin kaikkein ikoni kuvia, että sitomalla peli.

Mukaan Lelands, Craigin kultamitali on arvioitu dollaria 1,5 2000000dollari yksin, todennettu Amerikan lippu arvioidaan dollaria 1 1500000 dollaria. Hänen NHL pelipaidat alkaen Miracle on Ice peli arvioitiin dollaria 1 1500000 dollaria samoin.

Muita vastaavia huutokaupan kohteita ovat myös Paul Henderson NHL pelipaidat siitä, kun hän teki pelin voittomaalin in 1972 Summit Series Neuvostoliittoa vastaan. Hänen nro 19 NHL pelipaidat myytiin 1.275.000 dollaria vuonna 2010.

Joten jos olet todella suuri urheilu-fani kanssa säädytöntä määrä käytettävissä olevista tuloista, tämä pala historiaa voi olla sinun. Mutta useimmat fanit tulot eivät ole korkeat, joten jos haluat olla halpa NHL pelipaidat, voit vierailla sportkauppa.com.