21 Following
urheilu

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

entinen pelaajat ansaitsevat kunniaa

Jokainen joukkue on joitakin eläkkeellä Halvat NHL Pelipaidat numerot. Se on hyvä tapa maksaa ja oman parhaita pelaajia. Banneri kunkin pelaajan nimi ja numero nostetaan rinnakkain Stanley Cup Championship bannerit, kaikkien nähtäväksi, ja kukaan ei koskaan kulumista, että pelaajan numeron uudelleen. Vakavasti puhuen, ei ole se hitusen liioiteltuja ja täysin liioiteltua?

Katsotaanpa katsomaan niiden eläkkeellä Boston Bruins Pelipaita numerot. Bruins on tällä hetkellä yhdeksän eläkkeellä pelipaita numerot, mikä tekee yhteensä 10. Kyllä, 10. Ehkä lisätä Zdeno Chara ja Patrice Bergeron tulevaisuudessa, ja olet 12, sekä Wayne Gretzky n # 99, joka on eläkkeellä liiga laajuinen .

Ne ovat joitakin parhaista pelaajista, jotka ovat koskaan pelannut klubi, se on suuri kunnia, ja nämä kaverit ansaitsevat sen. Useimmat niistä johti heidän joukkueen kaikkein kunniakas kertaa, kuten Stanley Cupin voittoa. Mutta eikö olisi riittänyt nostamaan banneri heille, kaikkien nähtäväksi? Se jumittui vieressä Stanley Cupin bannerit he voittivat seuralle.