21 Following
urheilu

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

NHL-ura muotoutumassa entisen Deryk Engelland

Engelland kanta on puolustaja. Kun on aika ripustaa hänen luistimet, hän tietää ne eivät kohotti jääkiekko Halvat NHL Pelipaidat orret. Ei edes Orleans Arena. Vain kaksi pelipaidat roikkua lasi tapauksissa seinällä kuntosali kuuluvien Mark Filippiin, joka valmensi lujuus UNLV ja kerran oli maailman vahvin mies. Muut kuuluu Troy Tulowitzki, nyt Toronto Blue Jays, niin Colorado Rockies kun hän koulutetaan PSI.

Mutta he ovat nailed yksi hänen Pittsburgh Penguins Pelipaita seinään Filippi Urheiluopiston aivan Rainbow uloskäynti 215 moottoritiellä, mikä on kun törmäsin Flames "blueliner, kovaa kehon tarkistin, ja all-around hyvä kaveri (pois jään).

Engelland on 33, ja hänellä on kaksi vuotta jäljellä, että sopimus, joka maksaa hänelle $ 2.9 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria kaudessa. Ehkä hän on yksi sopimus jäljellä hänessä jälkeen. Ehkä se tulee jopa olla uuden tiimin hänen hyväksyttiin kotikaupungissaan.

Engelland sanoi kuten Chicagossa valtapelistä, vähän rahaa voi olla kourallinen. Niin, että miten hän viettää off-season kun hän ei ole kuntosalilla. Se pitää hänet pulasta, oli hän niin taipuvainen.