21 Following
urheilu

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Nuori Näkymät puhalsi se Futures peli vastaan San Jose Sharks

Siihen asti, Ducks fanit odottavat seuraavan sukupolven Anaheim tähteä vain pitää kiinni Halvat NHL Pelipaidat henkensä edestä kuin muu Futures pelejä pelataan.

Futures ottelut apua joukkueet päättää, kuka mahdollisesti valita NHL nimeämistä, leikkauksia ja signings, tai harvoissa tapauksissa NHL soittoaikaa. Anaheim Ducks'Futures joukkue pelasi kuin he olleet koskaan astunut jäällä ennen lauantain ottelussa San Jose Sharks'Futures joukkue.

Ducks Futures oli pois ampui ensimmäisen ja kolmannen aikoja, ja lopulta päätyi häviten Sharks Futures 4: 1. Perustuu numerot Ducks Futures sietää, on vaikea kuvitella mitään näistä pelaajista pantu Ducks lista. Puolustus pelataan puute tulipalo, joka teki heistä tuntua ei ollut juuri lainkaan ajaa saada etenemiseen. On paljon todennäköisempää, että suuri enemmistö, jotka eivät ole leikattu päädyt pelaa Ducks "joukkue, San Diego lokkeja.

On enemmän Futures pelejä, mutta yksikään näistä pelaajista on kykyjä nyt pysyä tärkeimmistä Ducks lista. Ducks on todella täydellinen joukkue ja jokin näistä näkymistä tai tulokasta olisi vain hidastaa joukkue alas. Tämä on pettymys, koska alokas sankari odotettiin nousevan ja tehdä nimi hänelle. On mielenkiintoista nähdä, miten nämä nuoret pelaajat kehittää taitojaan NHL; ehkä näemme heidät yllään Anaheim Ducks Pelipaita uudelleen.