21 Following
urheilu

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

3-on-3 OT Formaatti päästä Laajennettu Preseason Look

Saatko Halvat NHL Pelipaidat? koska uutinen, että NHL on nimennyt 45 pelejä sen tulevista 2015 ennakkomyynti aikataulu, jossa joukkueet pelaavat viiden minuutin, äkillinen kuoleman ylitöitä aikana käyttäen uutta "3-on-3 'muoto - riippumatta pisteet lopussa asetuksen aikaa. Jatkoajalla pelataan jokaisen tiimin 3-on-3 työvoimaa (plus maalivahti).

Tämä ennakkomyynti toimeksianto on kaikille osallistujille - pelaajat, valmentajat, ja hallinta sekä jäällä virkamiehiä - laajennettu mahdollisuuden testata uuteen muotoon ennen sen käyttöönottoa säännöllisesti-kausi pelata, kun 2015-16 NHL-kausi avataan keskiviikkona , 7 lokakuu.

Ennakkomyynti pelejä sidottu lopussa asetuksen käyttävät samaa jatkoajalla menettelyä kuin aikana runkosarjassa - viiden minuutin, äkillinen kuoleman ylitöitä aikana käyttäen uusi 3-on-3-muodossa, jonka jälkeen, jos vielä sidottu, mukaan Shootout.

Pelejä alla olevasta luettelosta, jotka eivät ole sidoksissa lopussa sääntelyn ei ole rangaistuspotkukilpailun seuraavat 3-on-3. Saat kirjaamista varten joukkueensa johtoon lopussa asetus on katsottu voittaja, poistaa tarpeen rangaistuspotkukilpailun vaikka 3-on-3 tekee ilman päämäärää.