21 Following
urheilu

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Brad Marchand Astumassa Uusi johtoaseman 2015-16

Boston Bruins tulee 2015-16 runkosarjassa jotain todistaa. Kun vaille pudotuspeleissä lohdutonta tavalla viime kaudella, Boston Bruins etsii kostoa jälkeen pitkän kesän lämpöä, kaaos, ja ennakointi. Kärjessä pakkaus seisoo Brad Marchand jotka ovat liittymässä hänen seitsemäs kausi Bruins Halvat NHL Pelipaidat.

Marchand, yllään Boston Bruins Pelipaita no.63, ja ihmiset ystävällisesti kutsuvat häntä "Little Ball of Hate", tai "nenä Face Killah", on jo erottunut klo valmennusleiri Bruins, tulivat leirille parhaassa kunnossa hän on koskaan ollut sisään. Jokaisella leirillä on raivoisan Marchand n voimakkuus, ja se varmasti näyttää kuin hän liian yhdessä joukkue kokonaisuutena, on jotain todistaa.

Marchand, joka on tunnettu ärtyisä pelaaja koko uransa, kesti jonkin aikaa kypsyä hänen alkuvuosina. Näin tehdessään hän vakiinnuttanut asemansa yhtenä Bostonin arvokkain piste-Getters, että on, kun hän keskittyi voittaa. Alussa viime kaudella, oli jonkin verran keskustelua kaupankäynnin Marchand, kuten jotkut uskoivat, että hän ei ollut asenne, että Boston halusi jäällä.