1 Followers
21 Following
urheilu

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Tampa Bay Lightning mahdollisuus katsella

Kanssa runkosarjassa vain päivän päässä, Tampa Bay Lightning teki syvään lista leikkauksia sunnuntaina, lähettää 23 yllään Halvat NHL Pelipaidat pelaajia Syracuse Crunch, heidän AHL affiliate, muodossa tai toisessa. Entä Tampa Bay Lightning näkymät?

He yliarvostettu Adam Erne. On syy, miksi hän voitti 2015 Guy Lafleur Trophy (lähinnä MVP Memorial Cup); Hän on pelaaja, joka voi hyvinkin laittaa sen yhdessä 2016 kausi, mutta Erne on pitempi tapoja alas Lightning syvyys kaavioita kuin jotkut ihmiset saattavat uskoa. Älä odottaa nähdä Erne vuonna Tampa Bay Lightning Pelipaita tänä vuonna, esto suuria vammoja.

He aliarvostettu Mathew Peca. Jo ennen hänen loistavasta ennakkomyynti peli vastaan ​​Panthers Peca on ollut purkautuminen luetteloon Lightning fanit jonkin aikaa. Jos hän pitää pelaa kuin hän teki vastaan ​​Panthers kuitenkin Peca ehkä nähdä NHL aikaan puhelun tänä vuonna.

Nämä roster leikkaukset auttavat näyttää missä Lightning kantaa tietyistä näkymistä juuri nyt; Yllättäviä näkymiä voisi itse ottaa NHL vaikutus tänä vuonna, kun taas muut mahdollisuudet odotetaan olevan vaikutusta todennäköisesti tarvitsevat enemmän aikaa alaikäisten kasvaa pelaajana.