21 Following
urheilu

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Anaheim Ducks "Corey Perry on vielä todistamaan, että hän voi pisteet

Anaheim Ducks varajäsen kapteeni Corey Perry laittaa Halvat NHL Pelipaidat on usein tunnettu lähettämistä paljon peleissä. Hänen maaginen komennossa kiekko on ansainnut hänelle lempinimen "Scorey" Perry, mutta vasta hänen myöhään peli-sitominen tavoite vastaan ​​Florida Panthers, eteenpäin oli vielä tehdä maali.

Anaheim on vielä mahdollisuus tehdä pudotuspeleissä tällä kaudella, mutta se aikoo vaatia kaikki kyvyt ampua täydellä kapasiteetilla. Todistaa itselleen ansainnut linja asema ja "" hänen Anaheim Ducks Pelipaita, Perry on käynnistettävä raastava suuri piste yhteensä uudelleen. Varsinkin tähtipelaajia kuten Jiří Sekáč ulos ja kapteeni Ryan Getzlaf day-to-day, koska umpilisäke, johto osuu veteraani laitahyökkääjä. Monet joukkueet haluavat nähdä Ducks epäonnistuvat, ja se on jopa isot aseet kuten Perry ampua pois net ja pisteet.

Koska Perry on tiiminvetäjä, hänen loukkaavaa pelata ollessa off-base haitannut joukkue luottaa hänen pisteytys. Tässä vaiheessa viime kaudella hän oli jo sijoitettiin yhdeksän maalia, mikä lopulta rakentaa 33 67 pelejä pelataan (ilmiömäinen määrä kaikki tilit).