21 Following
urheilu

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Kuka on parempi eteenpäin Stanley Cupin?

NHL pudotuspeleissä aikeissa ennakoi viimeisessä, oletko innoissaan kuin minä? Ja jääkiekon fani, mitä voimme tehdä, on ostaa Halvat NHL Pelipaidat tukemaan niitä. Olkaamme vain odottanut tätä suuri päivä.

Chicago Blackhawks: Chicago päätös yhdistää Jonathan Toews ja Patrick Kane ensimmäisellä rivillä viimeisen kaksi täyttä pelejä Western Conference Final käänsi sarjassa vastaan ​​Anaheim. Blackhawks voitti molemmat kilpailut, Kane oli yksi maali ja neljä avustaa, Toews oli kaksi tulokset ja Brandon Saad - kolmas toimija trio - teki kaksi maalia.

Tampa Bay Lightning: Pidätkö Tampa Bay Lightning sitten vain ostaa Tampa Bay Lightning Pelipaita tukemaan niitä. Lightning on melko vankka pelaaja "toisen" rivi kapteeni Steven Stamkos joka oli neljä maalia ja kolme avustaa Tampa n seitsemän pelin Itäisen konferenssin lopullinen voiton New York Rangers. Hän ei pisteet tavoite Lightning ensimmäinen pyöreä levy voittaa Detroit. Se, että Tampa voitti että sarjan slumping Stamkos on edelleen hieman ällistyttävää, vaikka puhuu tärkeyden sen eteenpäin.

Nyt kiire mennä tähän verkossa sivustolla sportkauppa.com osta jääkiekko tukemaan niitä, jos sinulla on kysyttävää voit lähettää minulle sähköpostitse.