21 Following
urheilu

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Halvat NHL Pelipaidat|Jääkiekko Pelipaidat Suomi

Puuttuu Los Angeles Kings Martin Jones

Voisi olla aikaista sanoa tätä, mutta sanon sen anyways - Kaipaan Martin Jones. Ex-kuningas, joka käsiteltiin Milan Lucic on nyt lähtöasentoon kanssa San Jose Sharks. Hän teki Kings maksaa avaamisesta yönä hänen 5-1 voitto näissä pelätty valkoinen ja tavi Halvat NHL Pelipaidat. Ja hänen toinen alku, hän ansaitsi työnsulku lopettamalla kaikki 27 laukausta vastaan ​​Anaheim Ducks lauantai-iltana.

Se on hetkiä, kuten nämä, että kaipaan Martin Jones. Kyllä, olemme vain 2 pelit osaksi kausi, mutta minulla oli suuria toiveita Jonesin Los Angeles Kings Pelipaita. Näin hänet valopilkku tulevaisuuteen Los Angeles Kings. Hän asetti NHL ennätys menemällä 8-0 hänen ensimmäinen 8 käynnistyy kuin alokas 2013-14. 36 pelejä tähän mennessä hänen NHL uran, hän on uskomaton numerot 18 voittoa, 1,90 GAA, ja 8 nollapeliä.

Jos olet katsonut ensimmäisen 2 Kings pelejä kauden, luultavasti samaa mieltä, että Jonathan Quick on tarkastellut heikko. Nopea suorituskyky on tähän asti ollut hyvin huolestuttava. Kings ei ole ollut paras puolustus heidän ensimmäinen 2 pelejä, mutta ne on silti Nopea keksiä isoja säästää nyt ja uudelleen.